Състоянието на река Марица в Пловдив в момента не е от

...
</TD
>Състоянието на река Марица в Пловдив в момента не е от
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Няма друго такова красиво място в Европа, което да е толкова занемарено

Състоянието на река Марица в Пловдив сега не е от най-приятните за окото.  Преди дни Община Пловдив разгласи на коритото на река Марица от залесяване и замърсяване и обезпечаване на нейната проводимост.  Зоната окpло реката също е в плачевnо положение и за това алармират много пловдивчани,

" От моста на Герджика до Водната палата няма нито скамейка около реката. Страхотно място в центъра за разходки  с деца или колела, само че не се употребява. Няма такова красиво място в Европа, което да е толкоз занемарено ", алармират жители до Plovdiv24.bg .

Иначе последното главно разчистване на растителността е било през 2010-2011 година Според експерти такова би трябвало да се подхваща след 6, 7, най-много 8 години, след което следва интервал единствено на поддържане. Още преди 4-5 години е била коментирана нуждата от ново главно разчистване, само че не е направено. Може би, знае ли се, откакто бъде почистена, зоните към реката да бъдат облагородени и да се трансфорат в в действителност прелестно място за разходка.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР